OVER SLAGERIJ DE HAAN

De beste service voor u

In 1995 is Gert gestart met een slagerij die hij overnam van ter Weele, waar hij op dat moment voor werkte in Wapenveld. In 1998 zijn wij getrouwd en in 1999 hebben wij het huidige pand aan de Klapperdijk gekocht en verbouwd. Daar hebben wij tot 2004 de slagerij gerund. Op dat moment hadden we 2 kinderen van 2,5 jaar en 11 maanden oud, we werkten allebei fulltime. Wij zijn even uit het slagersvak geweest maar misten het te erg om helemaal te stoppen. Het slagersvak trok ons zo erg dat we door zijn gegaan, maar niet in de oude vorm. Wij zijn helemaal vernieuwd!

slagerijdehaan-gert
slagerijdehaan-gert-reina

We wilden iets nieuws, iets speciaals voor onze klanten! Zo zijn we tot deze formule gekomen om een paar dagen open te zijn en naast het winkel gedeelte ook een ruimte in te richten waar u een belegd broodje kan eten en een kop koffie of fris kan nuttigen.

Wij zijn nu open op woensdag ochtend van 9.00-12.30 uur, donderdag en vrijdag van 9.00-18.00 uur en zaterdag van 08.00-13.00 uur. Verder verzorgen wij natuurlijk ook graag uw catering met bbq, warme en koude buffetten.

We zien u graag in onze winkel.

Sfeerimpressie