ASSORTIMENT

Al het lekkers van Slagerij de Haan

Trek in een heerlijk broodje?Bij ons heeft u keuze uit een uiteenlopend assortiment. 
Zo heeft u de mogelijkheid om elke dag een ander broodje te kiezen. Zo raakt u niet verveeld.

Gezellig en compleet gourmetten? 
Ons Impulsplan: Gourmetfeest! Vooral tijdens feestdagen wordt weer massaal het gourmetstel tevoorschijn gehaald. Dit is niet zo verwonderlijk want gourmetten is gezellig en gemakkelijk met familie en vrienden.Natuurlijk wilt u met de feestdagen lekker eten en genieten, maar vooral ook zelf kunnen kiezen wat er op tafel staat. Gourmetfeest is het nieuwe gourmetten, met alle specialiteiten apart gepresenteerd op kleine fraaie schaaltjes.

De voordelen van Gourmetfeest:

  • Gemakkelijk op te bergen in de koelkast
  • De bakjes kunnen gelijk op tafel
  • Handig uit te wisselen aan tafel
  • Compleet gourmet, geheel naar eigen wens

Kortom, maakt van gourmetten een compleet feest en kies voor Gourmetfeest!

Grillen van vlees is niet alleen makkelijk, maar ook een gezonde manier van vlees bereiden. Er komt namelijk minder vet aan te pas dan wanneer je het vlees bakt in de pan. Een ander voordeel van grillen is dat het vlees op een snelle manier dicht schroeit en het vochtgehalte hoog blijft.

Daarnaast zijn er verschillende manieren om vlees in te grillen. Zo kunt u de grillpan gebruiken, maar ook het vlees in de overn grillen, op een grillsteen of op de barbecue.

Vindt u het af en toe lastig om te bedenken wat u vanavond weer op tafel zet? Wij hebben een aantal smakelijke en eenvoudig te bereiden maaltijden voor u bedacht, zodat u het boodschappenlijstje even kunt laten voor wat het is.


Bij ons kunt u voor iedere dag van de week een nieuwe maaltijd kiezen. Maandelijks passen wij onze maaltijden aan, zodat u kunt blijven genieten van nieuwe gerechten. Wij vertellen u graag meer over onze met zorg uitgezochte maaltijden en de bereidingswijze hiervan.

Er valt zoveel af te wisselen met ons uitgebreide vleeswaren assortiment!

Wij verrassen u graag met wisselende vleeswaren specialiteiten en kennis van vleeswaren. 
Kies niet elke keer hetzelfde, maar experimenteer. Wij geven u graag advies over de verschillende vleeswaren.

Buffetten

Stamppot buffet